UP N SHINE: 17 mai – Shop your closet

God mandag vakringer,

Er du ute i siste liten med å finne noe å ha på deg på 17 mai? Aner du ikke hvordan håret skal være? Du har helt sikkert noe i skapet. Kanskje du har en sort kjole, eller en hvit bukse? Fest på en 17 mai sløyfe, så kan du nesten gå med hva som helst. Her kommer noen tips i hvordan du kan style det du allerede har.  Lengre ned i innlegget vil du finne video av noen flotte og enkle hårtips som kan hjelpe men den lille prikken over i`en.

Hvis du setter musepekeren over bildet vil du få opp piler slik at du kan se flere bilder og tips.

Look med bukse

Bukse kan være en sikker vei å gå hvis du ikke er helt sikker på hva du skal ha på deg. Er det varmt eller kaldt der du er? Tenk litt på stoffet i buksa. Er den tykk eller tynn, passer den til været som er? Vil du gå for lys eller mørk? Skulle du fortsatt være usikker, sleng på deg en dressjakke og jeans. Dette har jeg gjort mange ganger, og det slår aldri feil 🙂

All white

All white

[Photo credit: Kim Kardashian] Har du hvit bukse, topp, dressjakke og sko? Ja, da er det bare å kjøre på. Her kan du gå for en helt enkel t-shirt eller singlett, stylet med et smykke. 17 mai sløyfa vil se fantastisk ut på denne outfiten. Sett håret tilbake i hestehale eller kanskje prøve deg på en av de oppdsatte hårfrisyrene som er lengre ned i innlegget.
Hvit bukse med hatt.

Hvit bukse med hatt.

[Photo credit: Jessica Alba] Det er ikke alle som er like heldig med været, men skulle du trenge et litt varmere antrekk kan dette være perfekt for deg. Finn en fin skjorte som du har under en casual genser. Style dette med et lyst skjerf og en hatt. En lett og fin veske som du kan bare henge over skulderen er et godt valg. Skulle det se litt for lite pyntet ut, ta på deg noen flotte øredobber i sølv med et matchende armbånd.
Lang blomstret skjorte med behagelig bukse.

Lang blomstret skjorte med behagelig bukse.

[Photo credit: Melissa Mccarthy spring 2016] Vi er mange som fort blir varme og tette i klærne når det er mye styr og masse folk. Har du en deilig bukse som er litt ledig i formen, style den med en mønstret topp og pumps. Ha håret løst, med en enkel flette blandet inn i håret. ( Se video nederst )
The cuntry chick

The cuntry chick

[Photo credit: Alessandra Ambrosio] Ok, mange vil si at dette er altfor lite pyntet, men om du har en kul veske, en dressjakke, og jeans, er du good to go altså. En edgy flette hadde passet perfekt til denne looken.
Det enkle

Det enkle

[Photo credit: Harpers Bazaar - Miranda Kerr] En sort bukse og hvit t-skjorte eller singlet, er noe vi fleste har. Hvorfor ikke sette disse to sammen og ta på deg et par tøffe pumps? Her kan du gå for hvilke som helst farger. Stort smykke og armbånd er et flott tilbehør til dette antrekket. Prøv å gjør litt ekstra med håret. Lag ei flette eller gå for rufsete oppsatt hår.
Casual style

Casual style

[Photo credit: Kylie Jenner] Her har vi den lyse versjonen av den forige. Jeans og singlett, pyntet med et stort og solid smykke og pumps.. Ohlala.. Råtøft! Clutch eller skulderveske? Her står du fritt.. Kanskje prøve med små afrokrøller som jeg viser på videoen nedenfor, eller store hollywood krøller.
Matchende bukse, jakke & hatt

Matchende bukse, jakke & hatt

[Photo credit: Spartano - Adele] Alt svart? Javisst.. Det er jo kjempeflott. Nok en gang.. 17 mai sløyfa gjør susen! Her kan du også bytte ut belte med en annen farge.. Kanskje rødt? Tilbehøret kan være smykker, armbånd, solbriller, ja You name it.
Hvit bukse med skjorte

Hvit bukse med skjorte

[Photo credit: Splash News - Jessica Alba] Helt enkel stil, men så flott. Bukse med høyt liv og skjorte til.. Helt fantastisk! Husk å brett skjorteermen opp slik at den får en liten balanse mellom hud og tøy. Løst hår og et lite smykke i halsen er supersøtt til denne looken.
Bukse med dressjakke

Bukse med dressjakke

[Photo credit: Harpers Bazaar - Kate Moss] Veldig fint antrekk som også kan brukes på kontoret. Style buksa med en dressjakke som har litt lengde på seg. Solbriller og sideflette ville gjort susen. Her er antrekket så enkelt at du kan leke deg med de forskjellige tilbehørene.

Look med skjørt

Hva om du ønsker å gå med skjørt? Skal du bruke kort skjørt, eller kanskje langt? Tenk litt på hvor stramt skjørtet sitter. Du kan ende opp med å måtte gå museskritt fordi skjørtet er altfor trangt. Eller kanskje du sinker hele 17 mai toget.. Det vil vi vel ikke.. Hehe.. Pynt skjørtet med et belte, eller sløyfe. Mulighetene er store, bare prøv deg frem.

Casual singlet med mønstret skjørt

Casual singlet med mønstret skjørt

[Photo credit: Main original - Miranda Kerr] Har du et mønstret skjørt i skapet? Perfekt! Finn en enkel topp som du kan putte nedi skjørtet. Style dette men noen enkle pumps og en veske som har plass til det du trenger.
Rødt, hvitt & blått

Rødt, hvitt & blått

[Photo credit: Instyle - Lauren Conrad] Samme med denne looken. Putt en hvit singlet ned i skjørtet og pynt med en sløyfe på skjørtekanten. Kanskje du har et silkebånd som du kan knyte rundt livet? Her kan du også gå for røde pumps, så er du kledd opp i rødt hvitt og blått.
Eleganse

Eleganse

[Photo credit: Inga Kozel] Kle deg i hvitt fra topp til tå. Utrolig elegant! Et skjørt som er lårkort, høye pumps og solbriller. Pynt med smykker, armbånd og en veske med en knash farge. Ha håret løst eller lag en løs flette.
Girl next door

Girl next door

[Photo credit: Bauer Griffin - Reese witherspoon] Utrolig flott med ballongskjørt til denne looken. Skjørtet kan godt være mønstret med en enkel topp til. Pynt opp meg et fint smykke og en veske som er litt crazy i fargene. Det er også veldig fint med ballerinasko til denne looken. Her synes jeg det er fint med håret i en stram hestehale, men alt ettersom hva du selv liker.
Lisa gikk til skolen

Lisa gikk til skolen

[Photo credit: Taylor Swift] Jeg kaller dette en `Lisa gikk til skolen`stil. Den søte jenta med lårkort skjørt, og topp som ikke er fult så utringet. Her er det jo utrolig flott å bruke bandana i håret og med søte sko til. Perfekt om du ikke ønsker glitter og glam, men samtidig være pyntet. Rockabilly hår ville vert prikken over i`en her.
Blomsterskjørt med farget topp

Blomsterskjørt med farget topp

[Photo credit: Reese witherspoon] Kanksje du liker at plagget er litt tettsittende, og da passer jo denne looken perfekt til deg. Som du ser på bildet så har hun matchende sko og veske, mens klærne går i blått. Håret er hengende og sminken er nedtonet.

Look med kjole

Har du en fin kjole som kanskje har liggi i skapet å ropt på deg? Ja, ta den på, kanskje du kan slenge over en denimjakke, eller dressjakke. Tenk litt på om det er mye vind ute, slik at du ikke ender opp som Marilyn Monroe mens hun poserte for fotografene. ♥

Mønstret kjole med håret hengende.

Mønstret kjole med håret hengende.

[Photo credit: SL Mag - Selena Gomez] Har du en mønstret sommerkjole, kan du style den med en enkel veske, mørke solbriller og sko i samme farge som vesken. Håret kan både være løst eller oppsatt i en fin knute bak. Dette er også en look som passer godt til en sort lang kåpe.
Den lille sorte kjolen, med oppsatt hår.

Den lille sorte kjolen, med oppsatt hår.

[Photo credit: Splash News - Ashley Graham] Den lille sorte.. Noe som vi fleste har i skapet. Uansett, kort eller lang. Style den med en hvit dressjakke, hengende over skuldrene, med en liten clutch i hånda. Høye pumps er flotte, men her passer det godt å ha lave ballerina sko til. Sett håret bak i en stram hestehale, samt ha en helt enkel sminkelook.
Lady in red.

Lady in red.

[Photo credit: Fashion Police - Rebel Wilson] Har du en rød kjole i skapet? Kjør på! Dette er vel kanskje for den mer vågale, men gud å vakkert det er. Håret i en stram hestehale, kort og røff styling, eller med hollywood krøller, vil kjøre denne stilen helt hjem. Sleng på noen sorte pumps, og en clutch, så er du good to go!
Den sorte kjolen & denimjakke.

Den sorte kjolen & denimjakke.

[Photo credit: Jessica Alba] Her er enda et flott alternativ til den sorte kjolen. Sleng over en denimjakke og fest en 17 mai sløyfe på jakken. Her er det utrolig vakkert å stylet håret slik som Jessica har det her på bildet. Håret i en rufsete hestehale, samt noen søte øredobber som matcher veska. Ooh, det er fint det! Ta på deg sorte pumps eller boots, alt ettersom hva du liker best.
Skjerf til kjole

Skjerf til kjole

[Photo credit: Rihanna] Har du ingenting du føler passer til festen? Finn frem et tynt skjerf som du kanskje har liggende i skapet. Pass på at det er en god lengde på det, og at du har en underkjole til denne. På nett vil du finne mange gode tips på `How to tie scarf dresses`. Style det med armbånd, en romantisk veske og flate sko. Her står du også helt fritt for hvordan du vil ha håret.

The beauty of a woman is not in the clothes she wears, the figure that she carries, or the way she combs her hair. The beauty of a woman is seen in her eyes, because that is the doorway to her heart, the place where love resides. True beauty in a woman is reflected in her soul. It’s the caring that she lovingly gives, the passion that she shows and the beauty of a woman only grows with passing years. Audrey Hepburn

Men hva gjør jeg med håret?

Det kan være vanskelig å finne ut hvordan håret skal se ut. En sikker vei å gå er å sette håret i en hestehale, men det er så mye annet du kan gjøre med den hestehalen. Her legger jeg ved noen videoer på hvordan du kan style håret til anledningen.

Fortell meg hva du synes. Var dette til hjelp? ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge