GET THE LOOK – JUNKYARD

THE JUNKYARD XX-XY ANCIENT DRESS LOOK

Kjære Diamonds. Jeg er totalt in love i denne kjolen her. Den er supergod å ha på seg, og råflott! Denne kjolen er fra Junkyard sitt eget merke  JUNKYARD XX-XY! Sammen med denne, så har jeg da valgt å bruke Nike skoene. Disse er helt utrolig deilige på foten og ja, fulfører denne stilen perfekt! Har også valgt å legge med litt tilbehør som jeg synes blinger opp antrekket enda et hakk, om det er ønskelig. Trykk på ønsket produkt, så leder jeg deg rett til produktet 

  

THE FILA LOOK

Så, her har vi Baseball stilen som jeg har virkelig elsket i årevis. Her har jeg blandet hele stilen jeg mener er to die for! Høye strømper, denim shorts som når opp mot navelen, og denne råhotte skjorten.. Oh lala… I love it! Husk at dere gutter kan også gå med denne stilen, bare ved å bytte ut skoene, shortsen og toppen. Trykk på ønsket produkt, så leder jeg deg rett til produktet 

THE  JUNKYARD XX-XY LOOK

Oh yes, Her har vi det ubeskrivelige deilige antrekket som jeg selv aldri blir lei av å gå i. Denne er såå deilig å ha på at jeg nesten ikke finner ord! Sjekk mønsteret da.. Ohh.. utrolig rått! Høretelefonene er også superkule og gir bra lyd! Love it Love it Love it! Trykk på ønsket produkt, så leder jeg deg rett til produktet 

THE  PASS THIS ON LOOK

Ok, det siste antrekket jeg tenkte å vise dere er denne superchille stilen. Den jakka der har jeg brukt så mye.. Deilig å bare slenge på seg, og den hetta er stor altså! Digger den grønne fargen, som gjør at denne jakken passer til det meste. t-skjorten er så fin… Fargen er jo helt himmelsk også! Denne T-skjorten er utsolgt, men trykker du på bildet så får du opp en utrolig kul en! Dette er en stil som jeg mener er en skikkelig avslappet stil, samtidig som den er superflott å se på 

Har du hørt om Junkyard før? 

Inneholder både kjøpte og sponsede produkter

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge