Om

Velkommen til Secret Diamond

Når vi hører ordet diamant, tenker vi med en gang på en fysisk diamant som er en svært verdifull gjenstand. Men livet har så mye annet verdifullt å gi, som nødvendigvis ikke trenger å være en svindyr diamant. Hva synes du er verdifullt i ditt liv? Hva er det som gjør deg glad?  Det er den hemmelig diamanten som vi lett kan glemme.

Vi i Secret Diamond håper du nyter besøket ♥

 

Gründer Veronika Raanes

Gründer Veronika Raanes

Profesjonell Makeup artist, Hårstylist & stylist. Hun har jobbet for blant annet Oslo Fashion Week, Max Factor & freelancer innen makeup, hår og stilforandring. Veronika har blogget i 3 år, men først nå på heltid. Roller: Gründer for Secret Diamond, ansvarlig for grafisk design og det tekniske, forfatter, samt modell & tester produkter.

Fotograf Kim Henning

Fotograf Kim Henning

Profesjonell skuespiller som blant annet har vært å se på teaterscenen i 20 år. Han har også vært med i en rekke serier som: Helt perfekt, Dag, Kristian valen, 6 som oss, Hilde & Brede show & reklamer som Rørlegger`n Bademiljø, Kiwi, Expert etc.. Roller: Fotograf og Daglig leder for Secret Diamond, samt forfatter og tester av produkter.

Firma adresse

Secret Diamond
Kilden 8
3118, Tønsberg
Norge

Telefon for andre henvendelser:
+47 46908168 (08:00 – 21:00)

Organisasjonsnummer:

914 240 573