Noen timer i frisørstolen

Inneholder sponset produkter

Hei dere,

Nå har jeg vært noen timer innom min faste frisør, Ines. Ei fantastisk jente! Det er ikke mange jeg tør å gå til når det gjelder mitt hår altså, men her er jeg i totalt trygge hender.

Mange har nok fått med seg at jeg klippet av meg det lange håret og farget det RØDT.. Haha, så gøy og uvant på en gang! Det var Ines på Klippegalleriet som fikk den store jobben med å forandre mitt mørke hår til rødt. Var utrolig fornøyd med resultatet, men det var jo så innmari mye jobb å opprettholde rødfargen, så etter noen måneder gikk jeg tilbake til mitt mørke hår. Skal ikke si at jeg ikke kommer til å gjøre noe drastisk med håret mitt igjen altså.. “Kremt

Her er bilde av prosjektet rødtopp 🙂

veronika-og-milo

Denne gangen klippte Ines håret mitt til en litt kortere bob. Utrolig fornøyd med denne frisyren nå som det er sommer. God kur, styling og massasje fikk jeg også. Du kan se resultatet nedenfor 🙂

Klippegalleriet ligger i Tønsberg, med gratis parkering for kundene og fantastiske frisører. Lokalet er veldig koselig og luxuriøst, samtidig som det er en så god atmosfære der. Du kan til og med få massasje mens du sitter ved vasken. Helt utrolig.. Jeg bare digger disse massasjestolene! Om du liker te, så spør om du kan få den te`en som Veronika elsker.. En slags sitron lignende smak.. Den er HIMMELSK.. Du kan lese mer om Klippegalleriet HER

View More

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge