En av mine flaueste øyeblikk!

God morgen lesere,

Her kommer det en historie som tja, er en av de flaueste tinga jeg har opplevd. Nå skal dere høre!

For noen år siden så jobba jeg på ungdomsskolen, og da kunne jeg være med på håndballtrening for lærere. Vi skulle da være med i NM i håndball ,bedrift i Sarpsborg. Det var vår klubb som hadde samarbeid med Sarpsborg, så en av oss skulle være konferansier på banketten.

Håndball ble spilt og det gikk bra tror jeg, sikkert 2 plass i B finalen eller no..Kuult!

Kvelden for banketten var kommet. Før det hele startet, hadde min romkamerat forspiel på rommet En del øl gikk med og vitsene mine kom på rad og rekke. Mye latter, samtidig som vi var rimelig fine i farta! Jeg fortelte en vits som konferansieren tydeligvis likte god.. Såpass godt at jeg måtte ta den under middagen. Ehmm.. Nei sier jeg.. `Jo kom igjen da` Nææi jeg har ikke så lyst til det. Vil bare kose meg og slappe av. Konferansieren sier `OK` det er greit, du skal slippe!

Vi sitter å spiser litt mens underholdningen surrer i bakgrunnen. Dessert blir servert, og mer underholdning fortsetter. Skravla går og stemninga kunne ikke vert bedre. Konferansieren kommer bak meg, uten at jeg mærker det, dunker meg på ryggen og sier klart og tydelig i mikrofonen.. Er du klar da Kim? Ehmm.. Han gir meg mikrofonen, der jeg står helt stiv av skrekk.. Hele kroppen skjelver, og tankene surrer.. Skal, skal ikke.. Kan jo ikke si nei nå..  😳 Vel., jeg tar mikrofonen fatt og setter igang med vitsen.

I salen sitter det 450 lærere fra hele landet altså. Når jeg endelig kom til poenget med vitsen min, ble det knusk stille…….. Ikke en lyd, ikke hikst, ikke en nys, absolutt ingen reaksjon! Jeg får panikk.. Skikkelig panikk.. Shiiiitttt å flaut, hva gjør jeg nå? Tenke tenke tenke.. OK jeg tar en til! Er du klar? Here it goes!

Ho kom fette naken på samfunnshuset å sa ho var kledd som Adam. Men du har jo ikkje kuk sa vakta.. Nei æ vet det, men det får jeg i kveld. 😀

Så braste de HELDIGVIS ut i stor latter.  Puh, Nå følte jeg meg faktisk litt bedre.. Noen dager gikk, før en kompis spurte hvordan kvelden var.. Jo, sier jeg..Fortalte den første vitsen, jeg.. Ingen lo, så jeg tok en liten grov en.. Kompisen min så forskrekket på meg å sa.. Nei, nei, nei Kim.. Det er en stand up komikers selvmord å ta den sånn, passer til bare små fester. Godt du redda deg inn med en litt på kanten vits✌️

Wohoo.. Tenk at jeg husker den enda. Godt jeg også kan le av det nå.

Har du noen flaue øyeblikk du vil dele? Kommenter gjerne nederst i innlegget 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge