Kasjmir Poncho From MB-Smykker

#Reklame

Kjære Diamonds,

Så rask var jeg tilbake, hehe.. Men jeg må få vist dere enda et antrekk fra fantastiske MB-smykker. Denne Ponchoen er ELSK! Jeg klarer virkelig ikke å sette ord på den engang.. Den er så himmelsk deilig å ha på seg, og så Chic da! Dette er en poncho jeg gjerne skulle hatt i ALLE farger.. Så mye elsker jeg denne.. Ponchoen er i 100% kasjmir og har en fantastisk kvalitet. Dem har også en matchende skjerf til.. Ahh.. det er så nydelig antrekk dette! Her har jeg valgt å gå for hvit bukse og høye hæler fra Replay. Tilbehøret er så enkelt som øredobber, armbånd og ringer i sølv. Disse klærne passer like godt nå, som på høsten. Sjekk den nydelige blåfargen da 

Lysblå Poncho HER

Mina-skjerf HER

Sko fra Replay

Bukse fra Gina Tricot

Hva synes du? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge