Glory Glory

Halloen dere,

Jadda, så ble det ett trofé på Man United! Etter noen kjipe år så gikk det bra igjen! 😀

Det er jo selvfølgelig en god del som ikke liker at vi vant, men så er det jo også mange med meg som synes det var gøy. Jeg veit at noen kaller Fa- cupen for Mikke mus cup, meen et trofé er et trofé, og bedre enn ingen trofé!

Noe som også har vært en stor snakkis og et problem er dette manager kaoset! Jeg leste at Van gaal som nå er manager, er ferdig i United, samtidig som ”the special one” er på tur inn med den drøye sum av 140 millioner kroner i året!

Veit ikke helt om han er den rette heller, men ting kan vel egentlig bare bli bedre, får vi håpe! Vi får vel bare håpe han drar med seg en eller to på laget som kan føre til at vi løfter oss til Champions league og seriemestre igjen.

Glory Glory Man United!

Jeg er glad i sport, men Veronika er ikke så stor fan. Det går jo seff mest i Kardashian og Beyoncè. Altså, jeg har til og med blitt med i paradise hotellet`s verden, og da kan du banne på at det blir sport! 😀 Oi, nå fikk jeg litt kjeft mens jeg skreiv at hun ikke liker sport. Hun LIKER faktisk sport, bare jeg som ikke er så vant til å ha ei jente som liker det! Jeg, eller VI er manu fans og det er innmari bra synes jeg. 😀

Kan jo ta litt om fans først. Det er ganske så interessant når vi ser på fans! Folk blir skikkelig ufine med hverandre, og det jeg da lurer på er.. Er det så viktig? Folk får juling hvis dem heier på feil lag, det har vel skjedd at noen har blitt tatt av dage også. Helt sykt! Husker dere kampen mot West Ham- United 10.05.2016 hvor bussen ble angrepet? Kan ikke fatte at det skal ta så innmari av..

Det er ikke bare fordi jeg er fan av United. Det skjer jo overalt, men er det virkelig så viktig? Jeg er veldig glad i fotball og slenger litt med leppa jeg også, men det kunne ikke falle meg inn og gå så langt som å ty til vold.. Hva tenker dere?

Jeg syns det er sykt gøy når det er rivaler som møtes, og da skal det jo være litt temperatur. Det er helt greit å ikke like laget til hverandre, men lell a gitt! Jeg har vært på fest hvor folk krangler over en kamp som har vært tidligere, hvorfor det? At ordet `sennep` har blitt nevnt, som videre førte til missforståelse da det ble tatt som mobbing fordi vedkommendes lag tapte mot et lag med drakter i samme farge? Jaja, en skal passe seg for hva man sier! Tap og vinn med samme sinn heter det jo! 😀 Phu, nå fikk jeg ut litt frustrasjon.. Hehe..

Hva synes du om at Van Gaal slutter, og hvem ønsker du skal ta over som manager?


Header Foto: Reuters / Toby Melville

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge