GET THE LOOK – BEYONCÈ KNOWLES

THE BEYONCÈ LOOK

Ok, det er ikke til å legge sjul på at jeg mildt sagt elsker stilen til Beyoncè. Her har jeg gått helt tilbake til 2013 da Beyoncè  dukket opp med den fantastiske afrikanske stilen. Mange mønstre er blandet sammen, men samtidig skaper det en rå look. Her har jeg satt sammen 2 forskjellige sett, slik at du for eksempel kan bytte overdelen til det ene skjørtet, og matche det med det andre. I Love it! Trykk på ønsket produkt, så leder jeg deg rett til produktet ♥

    

GET THE BEAUTY HOME

Her har jeg laget en liten samling av litt interiør som er inspirert av denne afrikanske looken. Det som er så flott med denne stilen er jo at man kan blande så ufattelig mye farger sammen. Store flotte grønne planter og.. ja… ahh.. Denne stilen er rå! Det jeg har satt sammen her er litt roligere med en touch av knasssh Dassh! Trykk på ønsket produkt, så leder jeg deg rett til produktet 

  

  

 

Hva synes du om denne stilen? 

Inneholder annonselenker

2 thoughts on “GET THE LOOK – BEYONCÈ KNOWLES

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge