GET THE LOOK – MIRANDA KERR

THE MIRANDA KERR LOOK

Kjære Diamonds. Her har vi vakre modellen Miranda Kerr rocke gata! Stilen er så ren og enkel, men samtidig så gløder den av selvsikkerhet og stolthet. Her har jeg funnet frem en deilig jumpsuit med en skikkelig rocka skinnjakke. Som dere ser så har Miranda jakken hengende over skuldrene, som i mine øyner mykner opp antrekket. Den superhotte vesken til Michael Kors er på plass sammen med det lette tilbehøret. Love it! Trykk på ønsket produkt, så leder jeg deg rett til produktet 

  M3221A02C-Q11@14  

THE OTHER SWEETS

Her har jeg altså funnet flere like godiser som kan byttes ut. Nå er dette meget lik det som alerede er satt opp, men fortsatt er det en forskjell på pris og passform. Pumpsa har jeg også tatt hensyn til dem som har forskjellige ønsker når det kommer til høyde på hælen og materiale. Trykk på ønsket produkt, så leder jeg deg rett til produktet 

   

   

   

Hva synes du? Er ikke denne stilen HOT? 

Inneholder annonselenker

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge