GET THE LOOK – KYLIE JENNER

THE KYLIE JENNER LOOK

Kjære Diamonds. Etter at jeg la ut innlegget med Beyoncè looken, fikk jeg forespørsel om jeg hadde lyst å lage flere av disse. Så her har jeg laget en Get the look av Kylie Jenner. Her har jeg altså tatt denne veldig enkle stilen med jeans og t-skjorte. Digger denne enkle stilen. Det jo også råkult og slenge på seg en dressjakke, bytte ut skoa etc. Det kan være i alt slags farger i mine øyner.. Gul, rosa, sort grønn.. Ja, You name it.. Trykk på ønsket produkt, så leder jeg deg rett til produktet 

  

   

GET THE BEAUTY HOME

Ja, og her har jeg tatt inspirasjon fra The Kylie Jenner looken, der jeg har blandet det myke med det tøffe. Siden den babyblå fargen er litt på den søte siden, valgte jeg å blande det med sort. Digger denne røffe lampen og selvfølgelig bilde og kopp med inspirerende ord for dagen. Trykk på ønsket produkt, så leder jeg deg rett til produktet 

  

  

Hva er ditt synspunkt på denne stilen? 

Inneholder annonselenker

2 thoughts on “GET THE LOOK – KYLIE JENNER

    1. Tusen takk for det! Ja, jeg skal absolutt ta meg en tur innom bloggen 😀

      Ønsker deg en nydelig dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge