GET THE LOOK – GIGI HADID

THE GIGI HADID LOOK

Kjære Diamonds. Her har jeg laget en Get the look av den utrolig vakre modellen Gigi Hadid. Denne jenta stråler romanse og selvsikkerhet, og da hun dukket opp med denne looken faldt jeg pladask! Veldig romantisk stil som passer utrolig bra nå når den lyse tiden er kommet. Kjenner jeg får skikkelig sommerfølelse av dette! Som dere ser har jeg også lagt med et sett her fra Nelly. Jeg personlig synes denne er utrolig flott, samtidig som den gjør denne looken litt mindre naken enn det Gigi har på bildet. Trykk på ønsket produkt, så leder jeg deg rett til produktet 

    

GET THE BEAUTY HOME

Ok, her har jeg igjen tatt inspirasjon fra Gigis fantastiske look. Denne stilen er så utrolig nydelig og jentete! Passer perfekt på soverommet, eller om man har en liten krok i stuen. Jeg valgte å ikke legge med for mye på bildet, slik at det heller ble mer oversiktlig, og ja.. Rett og slett Sommerlig romantisk! Trykk på ønsket produkt, så leder jeg deg rett til produktet 

   

 

Hva synes du? 

Inneholder annonselenker

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge