En fantastisk gave til dere

Inneholder reklame

Heisann dere,

 

Det skjer så utrolig mye her nå med blant annet å oppgradere nettbutikken vår, skaffe flere produkter til dere, photoshoots, flytting, møter, ja you name it, så det går litt tregt her Men.. Det er et stort men her. Vi har gleden av å gi dere alle som bestiller time hos Klippegalleriet i Tønsberg gratis hårkur og hodebunnsmassasje mens du sitter i en utrolig deilig massasjestol. Unn deg og håret ditt litt velvære og ta vare på deg selv mens vi gir deg det lille ekstra <3 Tilbudet varer til 15 september 2016, slik at det er lettere at flere kan bruke denne fantastiske muligheten.

 

 

Klippegalleriet ligger i hjertet av Tønsberg, nydelig innredning og fantastiske frisører. Ines er frisøren som både klipper, farger og styler håret mitt, noe ikke hvem som helst får lov til 🙂 Har virkelig bare gode ord å si om dem, så det er utrolig stort å kunne gi dere denne behandlingen.

 

Dette gjør vi for dere vakre lesere, så husk å nevn Secret Diamond når du kommer dit slik at du kan ta i bruk dette tilbudet.

Vi ønsker deg en superherlig behandling <3

 

Du kan bestille time og kontakte Klippegalleriet Her

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge