Andrea Dress 100% kasjmir From MB-Smykker

#Reklame

Kjære Diamonds,

Dere husker kanskje at jeg for ikke så lenge siden viste dere en utrolig nydelig silkekjole fra MB-smykker?. Ja nå har jeg vert så heldig å fått noen helt utrolig nydelige kjær fra dem. Jeg er totalt forelsket i produktene.. De er så myke og utrolig deilig på, og ikke minst råflotte! Her har jeg satt sammen et antrekk fra kjæreste MB-smykker. En nydelig Kasjmirkjole, med en nydelig veske i kunstlær som rommer MYE, og et smykke som er laget av brune steinperler. Alt dette er fra dem, mens jeg har tatt skoene og fjæra fra mitt gamle klesskap. Elsker virkelig denne stilen! Nedenfor ser du noen bilder av det vakre antrekket og link til hvert av produktene 

Langt smykke laget av brune steinperler HER

Lekker veske med skuldrereim HER

Andrea-kjole i 100% kasjmir HER

Hva synes du, er ikke klærne helt utrolig nydelig?

One thought on “Andrea Dress 100% kasjmir From MB-Smykker

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge